• Aanpakkers gezocht
  met ♥ voor de bouw

 • Aanpakkers gezocht
  met ♥ voor de bouw

Openstaande vacatures
Filteren op:

Type functie
Functie
Locatie / Regio
Opleidingsniveau


AANPAKKERS GEZOCHT MET ♥ VOOR DE BOUW

Werken bij VM Geveltechniek

De beste partner voor het maken, onderhouden en renoveren van gevels en daken. We bieden vindingrijke oplossingen voor elke buitenschil. Innovatie is erg belangrijk in ons vak en daar hebben we jou bij nodig. Onze buitengewone vakmensen leveren een grote bijdrage aan de mooiste projecten door heel Nederland. Werk jij bij VM Geveltechniek, dan staan persoonlijke groei en ontwikkeling voorop.

Samen met je collega’s werk je aan een uniek straatbeeld, met gevels en daken die gezien mogen worden. Wij zorgen dat je in een fijne en veilige omgeving werkt, voorzien van professioneel en modern materieel. Alles om het plezier en gemak in je werk te optimaliseren.

VM Geveltechniek is een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf, waar gewerkt wordt in een hands-on cultuur met een informele en open sfeer. Het tonen van eigen initiatief waarderen wij. Vakmanschap, samenwerken, persoonlijke ontwikkeling, passie en plezier zijn belangrijke kernwaarden voor ons en onze medewerkers.

Wil jij werken in een leuk, enthousiast team en word je graag uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen? Kom dan werken bij VM Geveltechniek!

Waarom VM Geveltechniek

 1. Zekerheid – financieel gezond familiebedrijf
 2. Goede verdiensten
 3. Informele cultuur – fijne werksfeer
 4. Aanpakkersmentaliteit
 5. Oog voor jou en jouw gezondheid
 6. Werken met de beste gereedschappen
 7. ♥ voor de bouw
 8. De kans om te groeien
 9. Vakbouwers maken het waar!

Solliciteren in 5 simpele stappenSolliciteren naar jouw droombaan

Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures? Of zie je niet direct een passende vacature, maar wil je bijdragen aan ons succes? Stuur dan een sollicitatie via onderstaand formulier en wij nemen binnen 2 – 3 werkdagen contact met jou op.

Heb je een vraag over de mogelijkheden bij VM Geveltechniek? Neem dan contact op met de afdeling HRM: 06-43159193


  cv uploaden (niet verplicht)

  VM Geveltechniek is dé gevelspecialist binnen
  Wessels Bouwgroep