MARK Buiksloterham

M

MARK Buiksloterham

In opdracht van Van Wijnen mag VM Geveltechniek onder andere de montage van Swisspearl Nederland Patina gevelbeplating aan de kolommen verzorgen bij ‘MARK Buiksloterham’. Een project naar ontwerp van Marc Koehler Architects .

Ook bij dit project zijn wij de gevelspecialist, hier is waarom:

  • Engineering: Naast de montage van de panelen zelf, denken wij mee met de klant. Wij creëren slimme en duurzame oplossingen, bijvoorbeeld de stelmogelijkheid van onze achterconstructie. Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen én realiseren deze. Van A tot Z.
  • Perfecte hoekverbindingen: Door verstekken te frezen met onze CNC machine, creëren wij perfecte hoekverbindingen. Strak en een ware lust voor het bouwkundig-oog.
  • Prefab productie in ons zaag- en freescentrum: Onze timmerlieden kunnen bij het project meteen aan de slag, want al onze plaatmaterialen worden vooraf zorgvuldig op maat gemaakt in ons eigen zaag- en freescentrum. Dit bespaart op kosten, tijd en overlast.
VM Geveltechniek levert timmerwerk waar over nagedacht is. Kennis en ervaring zijn dé ingrediënten voor het waarmaken van technisch uitdagende en vooral prachtige gevels.
Wij maken gevels die gezien mogen worden. Een uitvoerende én meedenkende partner nodig voor uw gevelprojecten? Wij staan er klaar voor!

Bekijk meer
projecten

VM Geveltechniek is dé gevelspecialist binnen
Wessels Bouwgroep