De Ananas

D

Kleurrijke gevels van project ‘De Ananas te Leiden’

In opdracht van De Raad Bouw heeft VM Geveltechniek de Steni gevelbekleding bij de Ananas te leiden afgerond.

Uit de Steni Colour gevelpaneelassortiment heeft van Egmond architecten gekozen voor uit 6 groene kleurtinten. Door de wisseling van de verschillende afmetingen en kleurtinten is het een mooie rustige overgang als resultaat.

 

Hoe wij dit hebben aangepakt:

  • Engineering: vanuit de ontwerpfase zijn de panelen door de Engineer uitgewerkt en geoptimaliseerd.
  • Op maat produceren: Door de panelen te bewerken op onze hoogwaardige CNC-machines in ons Zaagcentrum beperken wij de overlast op de bouw.
  • Logistiek: door vooraf de platen op maat en kleur te sorteren en te verpakken komen de panelen op de juiste montage volgorde op de bouw.
  • Gevelmontage: Terwijl de panelen op maat werden gemaakt in ons Zaagcentrum zijn de vaklieden bezig op locatie met de montage van de panelen en achterconstructie. De panelen zijn gemonteerd door middel van verlijmen en schroeven. Blok voor blok en verdieping voor verdieping zijn de gevels afgewerkt om het tijdspad zo beperkt mogelijk is gehouden.

 

Onze laatste puzzel stukjes zijn aangebracht in het hart van het gebouw, waar een groene oase is gerealiseerd. Hoe heerlijk is het om naast het woongenot ook nog te kunnen genieten en ontspannen van al het groen.

Bekijk meer
projecten

VM Geveltechniek is dé gevelspecialist binnen
Wessels Bouwgroep